Dienstverlening

Over ons

YouzQ is al meerdere jaren actief in de sector flexibele arbeid. Als intermediair, broker en MSP ondersteunen wij onze klant en de flexibele arbeidskracht. Wij zijn continue op de hoogte van alle nieuwe wet- en regelgeving en vertalen dit door in ons inhuurproces en de administratieve verwerking ervan, voor ons en onze klant.

Met ingang van 2 februari 2016, is de controle & dossiervorming van uw flexibele arbeidsschil des te belangrijker geworden. De invoering van de WDBA maken dat Opdrachtgever en opdrachtnemer gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de naleving van deze wetgeving. Wij nemen voor u de inkoopadministratie en de daarbij behorende risico's van het inhuurproces compleet uit handen. Wij bieden standaard, zonder extra kosten, contractdocumentatie voorzien van alle recente wet- en regelgevingseisen, bieden ondersteuning bij heroriëntatie van uw leverancierslandschap, bieden ondersteuning bij het verkrijgen van markt-conforme tarieven bij uw leveranciers en screenen al uw flexibele arbeidskrachten. Bijvoorbeeld belastingcontrole, PES en VOG om risico's voor u te elimineren. Inhuurdossiers zijn aantoonbaar compleet en 24/7 digitaal voor u beschikbaar.

Met behulp van onze diepgaande kennis van complexe inhuurmaterie, kunnen wij voor u risico's elimineren, het proces zo efficiënt mogelijk in richten en zorg dragen dat uw positie fiscaal sterk blijft.

People-S

Member of People-S

People-S is het collectief van HRM-specialisten. Zelf ondernemen vanuit eigen kracht en elkaar versterken vanuit de overtuiging dat het geheel altijd meer is dan de som der delen, dat is wat People-S kenmerkt. Centraal gevestigd binnen de kennisregio op Strijp-S, waar zich een smeltkroes bevindt van ondernemers en hun initiatieven. Dit biedt een ideale kweekvijver voor diverse kruisbestuivingen en houdt de dienstverlening naar de opdrachtgevers scherp. Elk lid is gespecialiseerd in de door hen geboden discipline.

YouzQ is een kennispartner van People-S en biedt met haar lidmaatschap haar opdrachtgevers de kans om door middel van "one-stop-shopping" haar complete HRM proces te laten ondersteunen. Indien u opzoek bent naar maximale flexibiliteit en kwaliteit voor al uw HRM-gerelateerde vraagstukken, willen wij graag met u meedenken. Neem hier contact met ons op.

People-s.nl

Een deel van onze klanten

Kopje koffie?