Werken bij YouzQ

Wij zoeken jou!

Ons bedrijf is georganiseerd rondom onze opdrachten en projecten. Elke oplossing is op maat gemaakt en ingericht. Iedereen denkt mee over nieuwe diensten die bijdragen aan optimale service voor onze klanten. Met enthousiasme voor de klant, vanuit het enthousiasme van de medewerker!

Hiervoor zoeken wij enthousiaste medewerkers, kom jij ons versterken?

01

CORPORATE RECRUITMENT SPECIALIST

0.8-1.0

A.S.A.P. / IN OVERLEG

VAST

Heb jij ervaring in het recruitment vak? En wil jij werken binnen een enorm tof, gezellig, ambitieus en gedreven team. Met volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Maar ook hele gave en uitdagende projecten doen bij interessante opdrachtgevers?


Meer informatie

02

Aankomend Recruitment Professional via ons Recruitment Talent Traject

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij een starter en wil jij je graag ontwikkelen in de wereld van Recruitment?
Wil je de beste worden in je vak? Wil je leren van ervaren collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste bedrijven werken? 
Dan ben jij geknipt voor ons Recruitment Talent Traject. 


Meer informatie

03

Corporate Talent Sourcer

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Heb jij al enige Recruitment ervaring en is het zoeken én het uiteindelijk vinden van die ene speld in de grote online hooiberg je échte passie? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Corporate Talent Sourcer.


Meer informatie

04

Junior Corporate Recruitment Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Heb jij al enige (bureau) Recruitment ervaring en wil jij je graag verder ontwikkelen in de wereld van Corporate Recruitment? Wil je jouw ambitie, de beste worden in je vak, graag waarmaken? Wil je leren van ervaren collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste bedrijven werken? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Junior Corporate Recruitment Professional.


Meer informatie

05

Medior Corporate Recruitment Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij al enkele jaren werkzaam in het Recruitment vak en wil jij je graag verder ontwikkelen in de wereld van Corporate Recruitment? Wil je jouw ambitie, de beste worden in je vak, graag waarmaken? Wil je leren van collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste organisaties werken om die Senior te worden? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Medior Corporate Recruitment Professional.


Meer informatie

06

Senior Corporate Recruitment - RPO Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij de Expert op het gebied van werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie?
Wil je jouw opgedane ervaring en kennis inzetten voor diverse Recruitment uitdagingen bij diverse opdrachtgevers? Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Senior Corporate Recruitment – RPO Professional.


Meer informatie

 

Ben jij onze Office assistent ?


Ben jij al enkele jaren werkzaam en ben je een kei in het ondersteunen en ontzorgen? Wil je een 2e of 3e stap maken en krijg je energie van het meebouwen aan een snelgroeiende organisatie, het behalen van gezamenlijke doelen? Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Office Assistent.

Over ons
YouzQ is vernieuwend, hip, energiek, ambitieus en fun. Wij verlenen maatwerk diensten op het gebied van Recruitment Services, waaronder Flexmanagement (contractmanagement), Recruitment Proces Outsourcing (RPO), Managed Service Provider (MSP), Blended RPO, Interim (Corporate) Recruitment en Employer Branding. YouzQ loopt voorop in het vakgebied, volgt de ontwikkelingen op de voet en investeert in de beste opleidingen, systemen en methodieken. 

De uitdaging
Voor de ondersteuning van het MT en onze Specialisten zijn wij op zoek naar een energieke en ambitieuze office assistent. Je wordt enthousiast van het werken voor een jonge snel groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur, waardoor je je positioneert als hét persoonlijk aanspreekpunt van YouzQ. 


Meer informatie

Superheroes apply here!

*Vul aub alle velden correct in
Kopje koffie?