Werken bij YouzQ

Wij zoeken jou!

Ons bedrijf is georganiseerd rondom onze opdrachten en projecten. Elke oplossing is op maat gemaakt en ingericht. Iedereen denkt mee over nieuwe diensten die bijdragen aan optimale service voor onze klanten. Met enthousiasme voor de klant, vanuit het enthousiasme van de medewerker!

Hiervoor zoeken wij enthousiaste medewerkers, kom jij ons versterken?

01

IT Recruiter/ Talent Sourcer

5 FTE (meerdere functies)

asap

Vast

YouzQ zoekt ter versterking van het interne team een nieuwe collega!

Je bent een sparringpartner voor zowel Sales als voor je collega’s van de afdeling Sourcing-Recruitment. Je werkt met hen in teamverband met één gezamenlijk doel: de juiste mensen voor de vacature vinden. Je bent ervaren met de zoekmethode Boolean search, het doorzoeken van LinkedIn, het vinden van de juiste kandidaten op Twitter, Facebook en Google Plus en het SEO optimaliseren van vacatureteksten.


Meer informatie

02

CORPORATE RECRUITMENT SPECIALIST

0.8-1.0

A.S.A.P. / IN OVERLEG

VAST

Heb jij ervaring in het recruitment vak? En wil jij werken binnen een enorm tof, gezellig, ambitieus en gedreven team. Met volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Maar ook hele gave en uitdagende projecten doen bij interessante opdrachtgevers?


Meer informatie

03

Aankomend Recruitment Professional via ons Recruitment Talent Traject

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij een starter en wil jij je graag ontwikkelen in de wereld van Recruitment?
Wil je de beste worden in je vak? Wil je leren van ervaren collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste bedrijven werken? 
Dan ben jij geknipt voor ons Recruitment Talent Traject. 


Meer informatie

04

Corporate Talent Sourcer

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Heb jij al enige Recruitment ervaring en is het zoeken én het uiteindelijk vinden van die ene speld in de grote online hooiberg je échte passie? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Corporate Talent Sourcer.


Meer informatie

05

Junior Corporate Recruitment Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Heb jij al enige (bureau) Recruitment ervaring en wil jij je graag verder ontwikkelen in de wereld van Corporate Recruitment? Wil je jouw ambitie, de beste worden in je vak, graag waarmaken? Wil je leren van ervaren collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste bedrijven werken? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Junior Corporate Recruitment Professional.


Meer informatie

06

Medior Corporate Recruitment Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij al enkele jaren werkzaam in het Recruitment vak en wil jij je graag verder ontwikkelen in de wereld van Corporate Recruitment? Wil je jouw ambitie, de beste worden in je vak, graag waarmaken? Wil je leren van collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste organisaties werken om die Senior te worden? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Medior Corporate Recruitment Professional.


Meer informatie

07

Senior Corporate Recruitment - RPO Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij de Expert op het gebied van werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie?
Wil je jouw opgedane ervaring en kennis inzetten voor diverse Recruitment uitdagingen bij diverse opdrachtgevers? Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Senior Corporate Recruitment – RPO Professional.


Meer informatie

08

Business Unit Manager Detachering

1,0

a.s.a.p./in overleg

Vast

Organisator, stuurman, aanjager, ondernemer, manager? YouzQ gaat haar dienstverlening uitbreiden. Naast het contractmanagement, MSP, bemiddelen van zelfstandige interim-managers en onze recruitment service is het onze ambitie om onze opdrachtgevers ook vanuit een specialistische detacheringspropositie nog beter van dienst te zijn. Een propositie die binnen drie jaar een bijdrage zal leveren aan de kwaliteit, de marktpositie, de omzet en het rendement van YouzQ.

Organisatie

YouzQ is al meerdere jaren actief in de sector arbeid. Voor al uw flex-vraagstukken (Intermediair, Contractmanagementpartner en MSP) maar ook als Recruitment Service Partner( werving en interim inzet Recruiters en RPO) ondersteunen wij dagelijks onze klant en de (flexibele-) arbeidskracht. De komende jaren zullen enorme veranderingen zullen gaan plaatsvinden hoe en waarom wij allemaal gaan werken, oude functies verdwijnen, nieuwe verschijnen. In die transitie ondersteunen wij onze opdrachtgevers, gespecialiseerd en gepassioneerd. Wij staan er goed voor, wij zijn hard maar duurzaam gegroeid. Door een duidelijke visie op de toekomst en het ondernemerschap van onze medewerkers. In deze visie staat niet alleen klanttevredenheid centraal maar ook het plezier van onze eigen medewerkers en hun motivatie om van ons bedrijf een succes te maken. YouzQ is het leukste bedrijf van Eindhoven en daarom “ons” bedrijf. Naast onze BU Recruitment Services en Contractbeheer / MSP, zullen wij extra dienstverlening aan onze klanten gaan aanbieden door het detacheren van Interim Professionals. Dat doen wij al maar het is nu tijd om dat als aparte propositie en met focus aan onze opdrachtgevers aan te bieden. Onze ambitie is stevig, over drie jaar werken er 150 interim professionals via ons detacheringsbedrijf, YouzQ Interim Professionals. Wij beginnen op Project Management waar wij traditioneel al een stevige marktpositie hebben. Later zal dat worden uitgebreid met hightech engineers en Photonica-specialisten. Dat doen wij onderscheidend met een en zullen ons ontwikkelen als innovator in de markt. Dat doen wij professioneel georganiseerd en sterk gepositioneerd. Dat doen wij met uitmuntende dienstverlening gericht op het beste resultaat. Dat doen wij met kennis van zaken en gevoel voor avontuur. Dat doen wij met veel, heel veel gevoel voor humor en bijzondere collega’s. Dat doen wij vooral samen, gedreven, ondernemend met humor en op een heel eigen wijze. 


Meer informatie

09

BID Manager

0,6 - 1,0

a.s.a.p

Vast

Als bid manager ben jij de spil in grote en complexe offertetrajecten. Je analyseert stakeholders, requirements en komt met de commercieel beste oplossing.

Weinig is zo uitdagend voor bedrijven als het samenstellen van grote bids of offertes. De klant heeft een uitgebreide offerte aanvraag, Request For Quotation of Europese aanbesteding gestuurd of gepubliceerd. Daar moet vervolgens een offerte voor worden samengesteld die optimaal invulling geeft aan alle klantwensen. Maar ook een offerte die commercieel de beste kansen heeft. Een winnende offerte, daarvoor ben jij als BID- Manager verantwoordelijk.

Jij zorgt voor een evenwichtig samengesteld bid team, dit mag je van scratch af aan opbouwen. Je eigen netwerk en ervaring kun je hierbij gebruiken en uitnutten. Daarin moeten alle relevante disciplines zijn vertegenwoordigd. De relatie (klant)managers uiteraard en de betrokken sales professionals. Ook heb je voldoende hulp nodig van verschillende inhoudelijke experts. Zij zorgen ervoor dat een werkende oplossing voor de klant wordt samengesteld. Na het analyseren van zowel de commerciële als technische requirements, worden eventueel vragen ter verduidelijking naar de klant gestuurd. Daarna kan begonnen worden met het bedenken van de ideale oplossing. Een oplossing die zo goed mogelijk compliant is met alle requirements, maar tegelijkertijd de optimale value for money biedt. Samen met de bid writer zorg jij ondertussen voor een heldere structuur voor het bid en de totstandkoming van alle teksten en bijlages.

Wat je gaat doen

Jij bent alles een alleskunner. Een hands-on projectmanager, sparringpartner én coach om onze tenders succesvol in banen te leiden. Je neemt graag het voortouw, durft je mening te geven, adviseert, en stelt je flexibel op. Je bent bekend met tenderportals en beschikt over goede commerciële en tekstuele creativiteit in zowel Nederlands als Engels en MS PowerPoint en Word.

Je gaat je eigen team vormen van BID-professionals welke worden ingezet om diverse tenderprocessen op te pakken. Zelfstandig vorm je een succesvol team van BID-medewerker(s) welke je uit netwerk aan professionals om je heen kunt halen, door je jaren ervaring als BID-Manager. Je acteert als leider & gesprekspartner om de tenderwensen en uitdaging scherp te krijgen en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt ter vergroting van de commerciële kansen van YouzQ. In deze rol word je outputgericht aangestuurd en je krijgt daardoor veel ruimte om ondernemerschap en initiatieven uit te dragen. In deze rol rapporteer je direct aan de directie.


Meer informatie

Superheroes apply here!

*Vul aub alle velden correct in
Kopje koffie?