Werken bij YouzQ

Wij zoeken jou!

Ons bedrijf is georganiseerd rondom onze opdrachten en projecten. Elke oplossing is op maat gemaakt en ingericht. Iedereen denkt mee over nieuwe diensten die bijdragen aan optimale service voor onze klanten. Met enthousiasme voor de klant, vanuit het enthousiasme van de medewerker!

Hiervoor zoeken wij enthousiaste medewerkers, kom jij ons versterken?

01

CORPORATE RECRUITMENT SPECIALIST

0.8-1.0

A.S.A.P. / IN OVERLEG

VAST

Heb jij ervaring in het recruitment vak? En wil jij werken binnen een enorm tof, gezellig, ambitieus en gedreven team. Met volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Maar ook hele gave en uitdagende projecten doen bij interessante opdrachtgevers?


Meer informatie

02

Aankomend Recruitment Professional via ons Recruitment Talent Traject

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij een starter en wil jij je graag ontwikkelen in de wereld van Recruitment?
Wil je de beste worden in je vak? Wil je leren van ervaren collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste bedrijven werken? 
Dan ben jij geknipt voor ons Recruitment Talent Traject. 


Meer informatie

03

Corporate Talent Sourcer

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Heb jij al enige Recruitment ervaring en is het zoeken én het uiteindelijk vinden van die ene speld in de grote online hooiberg je échte passie? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Corporate Talent Sourcer.


Meer informatie

04

Junior Corporate Recruitment Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Heb jij al enige (bureau) Recruitment ervaring en wil jij je graag verder ontwikkelen in de wereld van Corporate Recruitment? Wil je jouw ambitie, de beste worden in je vak, graag waarmaken? Wil je leren van ervaren collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste bedrijven werken? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Junior Corporate Recruitment Professional.


Meer informatie

05

Medior Corporate Recruitment Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij al enkele jaren werkzaam in het Recruitment vak en wil jij je graag verder ontwikkelen in de wereld van Corporate Recruitment? Wil je jouw ambitie, de beste worden in je vak, graag waarmaken? Wil je leren van collega’s, interessante opleidingen volgen en bij de mooiste organisaties werken om die Senior te worden? 
Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Medior Corporate Recruitment Professional.


Meer informatie

06

Senior Corporate Recruitment - RPO Professional

1,0

In overleg

In dienst bij YouzQ

Ben jij de Expert op het gebied van werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie?
Wil je jouw opgedane ervaring en kennis inzetten voor diverse Recruitment uitdagingen bij diverse opdrachtgevers? Dan ben jij geknipt voor onze vacature van Senior Corporate Recruitment – RPO Professional.


Meer informatie

07

Senior Employer Brand Marketeer

0,6 - 1,0 Fte

In overleg

Vast

Ben jij een ervaren Marketing en Communicatie Professional met een passie voor arbeidsmarktcommunicatie? Dan komen we graag in contact met jou!

De functie
In deze rol creëer jij een voorkeurspositie op de arbeidsmarkt voor onze opdrachtgevers. Je bent de drijvende kracht die Employer Brands verder uitbouwt. Je zult opereren als projectmanager en bent daarmee verantwoordelijk voor verschillende projecten bij diverse opdrachtgevers. In deze rol kun je creatief, analytisch en strategisch bezig zijn om uiteindelijk grootse campagnes op te zetten en te monitoren.

Wat je kunt verwachten
Jaarlijks zul je diverse projecten opzetten en uitbouwen bij grote merken en organisaties. Je kunt in deze rol als senior je creatieve brein helemaal los laten gaan. Het opzetten van social campagnes, drukwerk, evenementen en het bouwen van websites zijn dagelijkse kost voor jou. Daarnaast communiceer je met de opdrachtgevers over de wensen en behoeften en ben je vaak aanwezig op locatie zodat je de bedrijven door en door leert kennen. Daarnaast neem je intern en extern mensen mee in het Employer Branden. Op verschillende niveaus binnen organisaties stimuleer je het gebruik van digitaal gebruik dat ten goede zal komen voor het merk. 

 

 


Meer informatie

Superheroes apply here!

*Vul aub alle velden correct in
Kopje koffie?