Over ons

“Het succes van een organisatie hangt af van het talent, de gedrevenheid en de ervaring van de medewerkers"

Elke organisatie wil dus de beste medewerkers binnen de muren halen en houden. YouzQ positioneert zich met haar propositie als partner voor al uw vraagstukken met betrekking tot werving en het aantrekken van interim medewerkers. Als YouzQ vinden we het belangrijk om voor onze klant(en) en medewerkers onszelf als goed werkgever in de markt te profileren.

Tenslotte de belangrijkste factor en drijfveer voor onze klanten is het vinden van talent wat past bij de cultuur en gedrevenheid van de organisatie. Het binden van deze talenten en het enthousiasmeren voor het uitdragen van de organisatie kwaliteiten.

Met onze dienstverlening kunt u zich richten op uw core business. Daarbij zitten ze niet te wachten op de vele diverse contacten met uiteenlopende aanbieders van werving & selectie of die de inhuur van externen met zich meebrengt. YouzQ neemt deze zorg bij u weg, door de invulling van professioneel Recruitment Services.

Edwin Welner Co Founder / CCO
Edwin Welner

Heeft een bedrijfskundige achtergrond, in zijn carrière heeft hij verschillende rollen ingevuld; van manager bedrijfsbureau tot commercieel directeur. In 2006 als zelfstandige gestart. Een echte entrepreneur, houdt van nieuwe uitdagingen en brengt deze tot een succesvolle groei.

Helga van der Steen Co-Founder / COO
Helga van der Steen

Haar carrière begonnen bij ASML en doorgegroeid tot een internationaal programmamanager voor reorganisaties, gespecialiseerd in de optimalisatie van organisaties, het gebruik van flexibele arbeidskrachten en ijking van het leverancierslandschap. Inhoudelijk sterk, kwaliteit, transparantie en integriteit hoog in het vaandel staan.

01
Visie

Het gaat bij contractbeheer om meer dan alleen de inhuur van experts. Zowel het leveren van de beste professionals als het uitsluiten van enig risico op het gebied van de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA),Flexwet, WIA, WDBA en WAS. YouzQ kan voor u de totale backoffice functionaliteit invullen om een maximale risico borging te garanderen. Van dossiervorming tot screening van uw kandidaat tot aan marktwerking. Wij geloven in de transparantie van onze dienstverlening waarbij wij alle schakels van levering voor u inzichtelijk maken.

Lees verder

02
Kwaliteit

In 2014 is de Bovib opgericht, de brancheorganisatie van de onafhankelijk inhuur-intermediairs. De jaarlijks groeiende behoefte aan flexibiliteit in Nederland vraagt om effectief en efficiënt vormgeven van de invulling hiervan, intermediairs die dit aantoonbaar professioneel en gedegen organiseren. Met het lid worden van Bovib steunt YouzQ de gedragscode van Bovib en laat zij zien belang te hechten aan het continue verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening.

Lees verder

03
Werkwijze

Het standaard inhuurproces van YouzQ bestaat uit de volgende stappen:

  • Intake
  • Zoeken
  • Selectie
  • Screening & Dossiervorming
  • Contracteren
  • Facturatie
  • Evaluatie
  • Rapportages

Lees verder
Kopje koffie?